Uutta ja vanhaa tytön vaatekaappiin.

9.8.2017
Elsi on hujahtanut kesän mittaan ihan hirmuisesti pituutta. Ei liene kummallista lasten keskuudessa, että syksyllä on helmat ja hihat lyhkäisiä :) Aika lailla siis on pitänyt ja pitää tehdä hankintoja hänen vaatekaappiinsa ja malttaa luopua kevään ja kesän jutuista, kun ne nyt vain on useat ihan liian pieniä. 

Suomessa yritin kiertää vähän kirppareilla, mutta aika laihojen saaliiden kera. Päädyin sitten facebookin kautta ostamaan muutamat jutut kaverimyyjiltä. Lähinnä noita Pomp de luxin ribbipaitoja, mitkä tuntuvat pesusta toiseen säilyvän kuin uusina ja yksi tunika pitäisi vielä olla postissa matkalla. Mieluitenhan meidän miltei 4-vuotias pitää pyöriviä helmoja ja onneksi vielä viime syksyltä tämän hamosen pitäisi mahtua, mutta muuten vähän mietiskelin, että varmaan pari uutta hametta taikka mekkoa täytyy ostaa.

Nextissä pyörähdimme tänään ihan katsastamassa sukkahousuja, kun nekin ovat tietty kikkanoita tätä nykyä ja yhdessä bongasimme tämän söpöliinin hameen:


Aika liikkis vai mitä :) Just vielä hänen ikäiselleen ja nuoremmille sopivan lapsekas ja helma pyörii loistavasti. Yleensä en mistään aplikaatiohommeleista innostu, mutta Elsi tietysti tykkää ja mielummin tällaisia söpösiä juttuja, kuin mitään paljettiyksisarvisövereitä, koska kyllä hän niitäkin ihaili kaihoisasti :D

En löytänyt tätä vielä online-kaupasta, mutta hinta oli 14 euroa ja eiköhän näitä syysjuttuja ala pikkuhiljaa tipahdella sinnekkin. Olen kyllä huomannut, että Next on näköjään nykyään mulle se kauppa, mistä eniten ostan meidän lapsille vaatteita. Laatu on ainakin mun hommaamissa jutuissa ollut tosi hyvä ja hinnatkaan ei mitään järkyttävän korkeita. Pääsääntöisesti näistä on saanut myös jälleenmyydessä ihan mukavasti takaisin.

Mistä te ostatte eniten lastenvaatteita? Onko joku luottomerkki? Pojillehan ei tätänykyä tarttis hankkia miltei mitään kiitos koulu-uniformujen, mutta katsoin just, että kaikkien heidän farkkujen polvet on enemmän tai vähemmän rei'illä. Ehkä sitten niitä täytyy katsastella syksymmällä :)

Kuulemisiin!
2 kommenttia on "Uutta ja vanhaa tytön vaatekaappiin."
 1. Tosi ihana mekko ♥
  Mä en ole koskaan varmaan ostanut mitään Nextiltä, sitä ei vissiin ole Suomessa?
  Pompin ribit on kyllä ihan ykkösiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nextiltä saa tilattua eeerittäin nopeasti ja helposti Suomeen suoraan heidän nettisivuilta. Tosi kivoja juttuja isommillekkin lapsille ja ne tosiaan tulee dhl:llä tyyliin päivässä. Lähin liike on viissiin Tukholmassa sielä Mall of Skandinaviassa.

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!