Lemppari insta-tilit.

1.9.2017
Monen muun tapaan, Intagram on koukuttanut mut jo aikapäiviä sitten. Avasin tilini silloin, kun meidän James (nyt 5v5kk) oli ehkäpä parikuinen. Olen aina tykännyt postitella kuvia arkisista tilanteista ja en paljon itse mietiskele fiidini yhdenmukaisuutta. Samoiten seuraamani tilien yhdenmukaisuus on täysin toisijainen juttu ja seuraan niitä lähinnä yksittäisten kuvien takia. Monia huumorin takia, useita inspiraation takia ja sitten vain ihan kurkistaakseni elämään ihan toisaalla.

Instagramia selailen erityisesti iltasella, kun en enää jaksa tehdä mitään kehittävää. Ei varmaan ihan paras iltasatuvinkki aikuisille, mut oh well... en taida olla yksin :D Myöhäisillassa tapaan yleensä naureskella erilaisille meme-tileille (esim. tämä, tämä ja tämä), mutta kyllä mun sellaisia lempparitilejä on nämä:@courtneyadamo on sellaisen Britti-portaalin kuin Babyccino kids perustaja ja hänen tiliään aloin seuraamaan melkein heti, kun ig-tilin avasin. Hänellä oli muistaakseni noita aikoja vaajaa 2000 seuraajaa ja nyt niitä on yli 200k! Ei mikään ihme, sillä hänen kuvansa on aina tyylikkäitä ja hillittyjä, mutta silti lämpimiä. Alusta asti tykkäsin hänen tyylistä pukea lapset ja itseasiassa varmaan häneltä saanut eniten inspistä omien lasten vaatekaappiin. Ennen perhe asui Lontoossa ja erityisesti Pohjois-Lontoon miljöö-kuvat ihastuttivat. Sittemmin perhe on asettunut Australiaan ja on kyllä kiva katsella elämää sieltäkin käsin :)Toisen Babyccino-perustajan @esterbabyccino tili on myös ihana ja tämä perhe asustaa Hollannissa. Tyyli on hyvin samanmoinen, mutta erityisesti heidän koti on aivan ihana!@soloskates jatkaa samanlaista linjaa ja tämä Lontoolais nainen usein kuvaa heidän reisuujaan Cornwaliin ja tietysti suloisia lapsiaan. Heidän vasta valmistunut kotinsa on myös överi-hieno.
@lacoquetakids on Lontoossa sijaitsevan (joo arvatkaa mun lempikaupunki :D) saman nimisen kaupan espanjalaisen omistajattaren tili. Hänellä on 5 lasta, ketkä ovat syntyneet tyyliin 5 vuoden sisään. Vaatteet on tosi söpöjä ja onpa meillä ollut Elsillä tuosta putiikista pienempänä yhden ihanat kengätkin. Celian insta storiesia on myös kiva katsella. Erityisesti, kun lapset puhuvat espanjaa, kun se on jotenkin niin ihanan kuuloista!@shapyphilomena Tähän tilin omistajaan ja minuun liitty aika uskomaton tarina: kerran viime talvena selailin instassa ihan todella päämäärättömästi jonkun fiidiä, missä yhteen kuvaan oli kommentoitu jotain todella tavallista, mutta jostain syystä klikkasin tuon tilin auki. Kuvissa seikkaili söpö Elsin ikäinen tyttö. Profiilin omistajan nimi oli Shay. Ajattelin, että tunsimpas minäkin kerran yhden Shayn jenkkilästä, kenen kanssa hengasin Sydneyssa Australiassa kaksi vikaa päivääni sielä toukokuussa 2004. Shay oli kotoisin Oregonista ja kas tuokin Shay on kotoisin Oregonista... ja ei hitto se on se sama Shay, kenet tapasin 13 vuotta sitten Sydneyssä! Ihan neula heinäsuovassa-juttu, että satuin löytämään hänet random klikkauksella, mutta sitä mieluisempi :) Meillä tuntuu olevan ihan hirmuisesti yhteistä ja kirjoitellaan toistemme kanssa jatkuvasti. Ja siis kaiken tämän lisäksi hänellä on myös aivan ihania kuvia :)@somethingswedish tilin hollantilainen Anna asui perheineen ennen Ruotsissa ja heillä oli sielä asuessaan ihan huikean ihana asunto ja jotenkin liikkiksiä huomioita expat-elosta Skandinaviassa. Nyttemmin Hollannissa asustaessaankin tili on jäänyt seurantaan hyvän huumorintajun takia.
@madebylonilla on varmaan kaikista parhaat kuvatekstit ja hästägit. Kuvat ovat myös kekselijäitä ja tyylikkäitä. Mutta ennen kaikkea hauskoja ja huumorintajuisia.


@theminipost on yksi harvoista irlantilaisista tileistä mitä seuraan omien irlantilaisten kaverien lisäksi. No itseasiassa tämä Orlaghkin on kaverin kaveri. Hän on siis jonkunmoinen brändikonsultti ja kuvissa näkyy kivoja paikkoja Dublinissa, mutta myös heidän matkojaan Länsi-Irlantiin. Jotain hänen omia asujuttujaan ja muita mielenkiintoisia tyylihommeleita.

Pari muuta seuraamaani irlantilaista on @orlasheridanstyle ja @sixblackdots, kenen kanssa me päädyttiin instagramin kautta tapaamaan Clifdenissä ja kenen kanssa ystävystyin ja olemme tavanneet nyt parin vuoden aikana monta monta kertaa <3Suomalaista tileistä taas täytyy nostaa esiin @idaaliina ja hänen pettämättömän tyylikkäät kaksosensa. @hoppestikk.no@madebysiri, @frida_bre ja @panda_mr on mun norjalaisia neuleinspiraatio-tilejä. Oih, neuloappa yhtä kaunista jälkeä ja yhtä kekselijäitä neuloksia!@davidbeckham Do I need to say more ;) David on niin symppis ja lisäksi söpö ja kaikista parasta on bongata hänen äitinsä Sanda Beckhamin kommentteja pojalleen kaikkien satojen fanien joukosta (nousevat siis aina siihen näkösälle, en mä niitä kommentteja selaamalla selaa).@organic_olivia on kaikille foliohatuille sopiva fiidi :D No ei vais, ihan todella mielenkiintoista ja lähteisiin perustuvaa informaatiota. Monet hyvät tipit ja infot tullut häneltä ja hänen blogistaan. @lavenderandsagephotography on toinen valokuvaaja-fiidi, mikä pitää nostaa esiin. Tykkään ihan älyttömästi hänen tyylistään kuvata ilman mitään ihme propseja.Ja toinen on @xanseye, kuka niinikään taitavasti tuo tunteen ja fiiliksen esiin mitä kauneimma tavalla. Näitä kuvia voisin selata vaiks kuinka kauan...


Ja viimeisenä @shona_vertue, austalialainen Lontoossa asuva personal trainer, kuka on kaunis, älykäs ja myös super hauska. Tykkään erityisesti hänen ig stories-videoista.

***

Sellaisia tällä kertaa. Olisi hauska kuulla teidän lemppari fiidejä ja löytää uusia katseltavia.
Mun ig yhä edelleen löytyy @saraooc ja yritän sinnekkin kerätä rohkeutta tehdä enemmän höpöttelyvideoita, kun niitä aina pyydetään. en tosin oikein tiedä millä kielellä videoissa puhua, kun mulla on tosi paljon ei-suomenkielisä seuraajia.

Mut nyt perjantai-illan rentoilua luvassa ja palaillaan taas pian!

2 kommenttia on "Lemppari insta-tilit."
  1. Ihania insta tilejä tosiaan :) upeita kuvia kaikissa tileissä :) Mukavaa syyskuun alkua ja lauantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos löysit tuosta uusia seurattavia ehkä ☺️ Ja kuin myös; huippua viikonloppua sinulle ❤️

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!