Syksyn korvakorut.

7.9.2017
Sori taas pieni radiohiljaisuus. Viikonlopun kiireiden jälkeen, kun oli tarkoitus aloittaa maanantai puhtaalta pöydältä, aamulla paitaa pukiessa mulle iski ihan jäätävä noidanuoli niskaan. On mulla pari kertaa aikaisemminkin ollut sama vaiva ja oli kyllä varsin jännittävä päivä ja pari, kun koko päätä ei voinut laisinkaan kääntää oikealle. Sen lisäksi, että vaiva oli Voltarenista ja ibuprofeenista huolimatta kivulias, olin myös aika kiukkuinen. Silloin on parempi pysyä pois blogista :DMut mut, kyllä muo ilahdutti tällä viikolla aikalailla nämä sunnuntaina fiilis-shoppaillut uudet korvikset! Sunnuntai kun muutenkin on aika aikataulutettuja mulla, tein tehoiskun viereisen kaupungin Debenhamsin Topshoppiin, sillä tarvitsin uudet mustat farkut. Olen ollut aika ihastunut viimeaikaiseen tasselikorvakoru-muotiin, mutta en ole löytänyt sellaista paria, mikä itseä miellyttäisi. Tai itseasiassa näiden kuvien punaiset melkein satasen korut oli ekat, mitkä sykähdytti, mutta hintalappu ei. Topshopin asustehyllyssä roikkuin nämä mun omat 16 eurolla ja kiikutin ne onnellisena kassalle <3Mullahan on kaikin puolin simppeli (tylsä?) tyyli ja suosin mustaa, valkoista, harmaata ja denimiä. Tällaisilla pienillä väriläiskillä saa ihan tavallisina arkipäivinäkin vähän sitä jotakin asuihin. Valitettavasti etsiskelystä huolimatta en löytänyt näitä samoja korviksia punaisina sellaisista nettikaupoista, mitkä toimittaa Suomeen, mutta Zalandolta löytyi samat tosi kauniin syvän sinisinä ja itse Topshopin nettikaupasta platinan värisinä. Punaisiahan tasseleita löytyy sitten vaikka H&m:n valikoimista, mutta itse en niin sellaisille perustupsuille lämpene.


Mitäs muuta meille kuuluu tähän viikkoon? 

Yksi maailman kivoin juttu on esimerkiksi se, että Liam varasi meille pariksi yöksi hotelliin sinne meidän vanhaan kotipaikkaan Clifdeniin! Mennään siis parin viikon päästä treffaamaan vanhoja ystäviä ja en oikein tiedä miten päin olla, kun niiin paljon jo odotan tuota reissua ja rakkaiden maisemien ja ihmisten tapaamista <3 Liamilla on muutenkin koko viikko vapaata ja mullakin ja tämä onkin eka hänen lomaviikko sitten lokakuun 2014. Et oli jo aikaikin! Tai no olihan hänellä viime vuonna se meidän muuttoa edeltävä viikko lomaa, mut silloin pakkailtiin, siivottiin ja stressattiin sellaisella tahdilla, et eipä se nyt lomasta mennyt kenelläkään. Hän todella ansaitsee tämän lepohetken.

Löysin myös meidän lähistöltä loistavan eko-kaupan, missä saan täytettyä Ecoverin pyykinpesuainepullon edullisesti ja koska tämä on eka paikka koko maassa, missä olen törmännyt tuollaisen täyttöpalveluun, taatusti tulemme käymään tuola useamminkin. Ihan järkkyä joka kerta ostaa uusi muovipullo! Näähän nyt pienet teot on aika pisara meressä, mutta kai ne vähätkin teot vaikuttaa.

Speaking of which; olen jumittunut seuraamaan noita Hurrikaani Irma uutisointeja ulkomaisilta kanavilta ja instagramin livevideoista katsellut ihan tavallisten ihmisten varautumista hurrikaaniin. Täällä Irlannissahan voi Suomen asteikolla olla useinkin talvisin hirmumyrskyjä ja silloin jo niissä 40 m/s puuskissa ja sateissa ja tulvissa kauhistuttaa nuo luonnon voimat, puhumattakaan noin kovasta pyörremyrskystä. Tulee mieleen parin vuoden takaa täältä myrsky Desmond, mihinkä aikaan me oltiin just Clifdenistä tunnin päässä Westportissa anopin kanssa hotellissa (katsomassa joulupukkia) ja tiet meille kotiin oli tulvien vallassa ja jouduimme ajamaan keskelle maata Athloneen yöksi anoppilaan (tulvien kautta silloinkin, ikinä ei ole jännittänyt auton ajaminen niin paljon) ja kotiin pääsimme palaamaan vasta, kun tulvat olivat vähän laskeneet. Nuo tulvavedet silloin talvella kestivät viikkoja keskisessä Irlannissa ja esim. miehen sisko perheineen joutuivat jättämään veden saartaman kotinsa ja asumaan hätämajoituksessa. Useinhan näitä hurrikaanien tail endejä tulee tänne päin sateineen, et saapa nähdä kulkeutuuko Irman rippeet tällä kertaa myöskin meille. 

Jes, mutta nyt koulustahaku reissuille ja kuulemisiin taas! Mitäs mieltä olette korviksista?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!