Aika kiva Killarney.

17.11.2017
Yleensä en tykkää kierrättää kuvia instan ja blogin välillä kauheasti, koska tiedät että näitä selailevat samat tyypit, mutta nyt tuli sellainen yllättävä rako kirjoittaa blogia, että muiden kuvien puutteessa saatte tämän aiheeseen sopivan foton.


Olen kyllä aikaisemminkin kirjoitellut, että olemme jo aika kotiutuneet tänne Killarneyyn, mutta tänään ajellessa autossa ja ihastellessa ohi kiitäviä maisemia tuli taas sellainen olo, että ihanaa, kun tämä on meidän kotipaikka. Enpä olisi uskonut vuosi sitten just tänne muuton jälkeen uneksiakkaan näin hyvistä fiilikisistä! Tämä vuosi on opettanut roppakaupalla nöyryyttä, mutta myös kiitollisuutta. On ollut ihan hiton vaikeaa, mutta siitäkin on noustu!

On useitakin juttuja mitä kaipaisin tänne Killarneyyn, mutta niitä löytyy läheisestä Traleesta ja sitten vain pikkusen pidemmältä Corkista. Molempiin on sen verran helppo matka, että lopulta olen ihan tyytyväinen asumiseen just tässä pikkukaupungissa. Tällä hetkellä eniten koettelee välimatka tuonne Liamin kotikaupunkiin. 

Jopa tämä koti tuntuu just nyt niin kotoisalta, että jos meillä olisi asuntolainarahat kasassa, voisin jopa kuvitella yrittäväni ostaa just tämän vuokraisännältä (ja rempata tietty noi lattiat ja keittiön ;)).

Kaikkein, kaikkein paras on tietysti, miten ihanasti lapset on tänne kotiutuneet. Vaikka tämä onkin suht pieni paikka, on täällä niin paljon enemmän mahdollisuuksia ja tekemistä, kuin pikkuruisessa Clifdenissä. 

Lähimaastoista on vielä niin paljon näkemättä ja kokematta, että innoissani aloitellaan tätä toista täällä asumisvuotta. Nyt ihan esi-alkuun toivoisin, että ehdittäisiin perheellä käydä patikoimassa muutama noista vähän lapsiystävällisemmistä lyhyistä vaellusreiteistä vuoristossa. Tai no ei varmaan mihinkään huipulle ihan vielä, mutta siinäpä harrastus, mitä haluaisin koko perheellä harrastaa. Toisatiseksi siedettävä ilma, mun ja miehen vapaat ja lasten vapaat eivät ole vielä kohdanneet, mut jos sitten vaikka joululomalla.

Joulufiiliskin täällä uhkaavasti alkaa hiipiä kehiin. Eikä yhtään sen enempää, koska viikon päästä sunnuntaina lupasin ottaa vähän Corkin muskarissa joulukorttikuvia ja sen taustaa nyt kovasti ideoinut. Toivottavasti päästään kuvailemaan ulkona! Muuten suunnitelmat on aika hyvällä mallilla, mutta yritän kuumeisesti keksiä, mitä pukea omille lapsille noihin kuviin.

Jeps, mut ens kerralla taidan tykittää teille ne joulufiilistelykuvat, mistä aikaisemmin mainitsin :) Oikein kivaa perjantaita kaikki!
2 kommenttia on "Aika kiva Killarney."
 1. Mä en kestä miten söpösti ja leikkisästi lapset katsoo tässä toisiaan<3 ihana!! Ja täällä yks joka oottaa joulufiilistelykuvia!:) joskus kyselit postaustoiveita niin se päivä sun kanssa oli musta ihana, no toivon lasten joululahjalistoja, sun laukkutoiveista postausta(jos sellaista/sellaisia on) ja sit sellaista et missä näät itsesi vaikka 5 vuoden päästä; millainen ammatti, olisko joku uus koulutus vai haluaisitko jatkaa lasten kanssa työskentelyä:) (tää siis vaan jos ei oo liian henkilökohtainen) no sit myös toivon ihan näin perinteistä kun teidän joulun vietto ja kuvia joulukodista<3 et sellasta:)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tässähän tulee vaiks kuinka hyviä postausideoita! Kiitos Elli ja kiva, kun kommentoit muutenkin. näitä toteuttelen oikein mielelläni tässä seuraavan viikon parin aikana :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!