Joulukoristeista.

20.11.2017

Nyt on ehkä syytä klikata pois tästä blogista, 
jos joulufiilistely on sinulle vielä totaalisen liian aikaisessa. 

Mulla itseasiassa on itsellä sellainen kevytfiilistely ollut tässä menossa, mutta tajusin olevani sisäisen kalenterini kanssa viikon ajoissa. Kuvittelin kokoajan, että kuukausi vaihtuu jo ensi viikonloppuna ja panikoinkin vähän, että hitsit tässähän tulee kaiken hössötyksen kanssa vielä kiire! Mielelläni ottaisin tällä light-vaihteella vielä hetkisen, you know, vähän kynttilöitä ja pikkuvaloja, musiikkia, mistä tulee joulu mieleen, mutta ei ole oikeasti joulumusiikkia jne. Tajutessani, että marraskuuta elellään vielä reilun viikon verran, tulin tosi tyytyväiseksi. Vielä ei tarvitse kaivella joulutonttuja ja punaisia torkkupeittoja esille.Vaikka tapaan aloitella fiilistelyt ja koristelut aika aikaiseen, oli mielestäni läheisen viher-lifestylekauppan jouluosasto hippasen liian aikaisessa jouluosastonsa kanssa jo ennen Halloweenia, kun kävimme sielä vanhempieni kanssa. Mutta silti; en voinut olla olematta lähes yhtä haltioissa kuin äitini ja Elsi. Kysyin kaupan myyjältä saisinko ottaa vähän kuvia ja hän sanoi, että tuosta vaan. En sitten tiedä mikä putiikin virallinen linja on ja siksi yritin aivan sairaan nopeasti räpsiä nämä kuvat ennenkuin kukaan tulisi kieltämään.Kieltämättä joulunajassa mulla tulee aina välillä tosi ikävä sellaisia oman lapsuuden ikonisia joulufiiilistely juttuja Suomesta, kuin esimerkiksi Stockan jouluikkuna. Nyt luulen, että löysimme meille jouluikkunan tuolta Ballyseedy garden and homesta. Somistelu oli tehty ihanan old schoolisti ja paikka rönsyili mitä upeampia koristeita.Äidin hiihtäessä itsekseen korinsa kanssa kojusta toiselle, Elsin ihaillessa joulumaailmaa, mä ihastelin koko kokonaisuutta ja päätin, että sitten lähempänä joulua saatetaan tulla tänne koko perheellä ostoksille. Meidän kuusi nimittäin kaipaisi kipeästi lisää koristeita. Viimeiset vuodet kuusemme on koristeltu vain metristä ylöspäin ja siksi meillä ei hirmuisesti ole ollut palloja tai muita ornamentteja. Nyt mietin, että lapset voisivat vuosittain valita aina yhden uuden koristeen kukin. Saisivat ne sitten joku päivä mukaan omiin koteihinsa :)


Tietysti tässä vaiheessa mun täytynee heittää hyvästit harmonisesti värikoodatulle joulukoristelulle, mutta eikö joulu saakkin olla vähän kitch :)
Sori, että nämä kuvat pomppii ihan miten sattuu; minä ja tämä bloggerin pohja + tosi monta kuvaa ei olla kovin hyviä kavereita. Pohdin taas jatkuvasti pitäisikö suosiolla hypätä wordpressin matkaan, jos tämä postauksien tuottaminen ei olisi tällaista takkuamista. 

Toivottavasti silti pomppivien kuvien myötä teille välittyy edes vähän fiilistä tuosta ihanasta kaupasta. En olisi uskonut, että meiltä ihan parinkymmenen minuutin päästä löytyy tuollainen huippukiva paikka. Heillä on nimittäin myös tosi kiva ravintola/kahvila samassa yhteydessä.

Nyt mun täytyy laittaa nuo riehuvat kakrut nukkumaan, mutta palaillaan taas ihan pian <3
6 kommenttia on "Joulukoristeista."
 1. Äiti on jo täysin joulutunnelmissa siinä missä minä alan vasta pikkuhiljaa lisäämään joulukoristeita ja fiilistelemään joulua muutenkin. Tosin mies on aina pitänyt päänsä siinä että kunnolla kotia ei koristella kuin vasta ensimmäisenä adventtina ja nyt siitä onkin tullut meidän perinne :) Mut joo, silloin kun näin ekat joulukoristeet lokakuun alussa, totesin että ihan liian aikaista vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yritän odotella sinne ekaan adventtiin, vaikka lapset kyllä jo pyysi kaikkia koristeita esille :D Meidän kaupungissa on nyt viikonloppuna jouluvalojen sytytys ja ne on kyllä aivan ihania ilostuttajia jo ennen kuin omaa kotia koristelee.

   Poista
 2. Aivan ihania koristeita😍 Oikea joulun ihmemaa! Tykkään joulun alla katsoa jenkkiläisiä hömppäjoululeffoja juurikin niiden ihanien koristeiden takia😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo oli vähän sellainen jenkkimäisen överi! Mut tiedän just mitä tarkoitat. Meillä on tapana katsoa Elf aina aatonaattona :)

   Poista
 3. Ihana liike! Meillä laitetaan joulu kuusinen (tekokuusi) joko joulukuun alussa tai joskus marraskuun puolella.Inhosin ennen joulua,mutta se rönsyilevä joulukoristelut tuli vastaan Englannissa ja niihin ensin tottu,lopulta myös ihastui.Viime vuosina ostin juurikin kitch tyyliin eri sarjaa olevat kuusen koristeet.Saa nähdä,mitä koiranpentu tykkää kuusesta - tai tykkääkö aivan liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä yllättäen koira jätti viime jouluna kuusen rauhaan. Nyt tietysti nuo hoitopojat saattavat olla kiinnostuneita palloista, mutta se on sen ajan murhe. Meidän tekokuusi on palvellut loistavasti jo 10 vuotta ja se on aikoinaan ostettu portugalissa asuessamme ja kiertänyt meidän mukana myös Englannissa ja Suomessa :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!