Kaikki, mitä mä haluaisin just nyt ostaa.

7.11.2017
Tämä on nyt sitten ihan hömppäsarjaa tähän viikon alkuun eli vähän kieliposkella postausta :)

Meillä on tässä miehen kanssa kovasti olleet tulevaisuus ja pitkän tähtäimen suunnitelmat tapetilla ja finannanssit sun muut työkuviot. Yhteistuumin ollaan päätetty ruveta pitämään menoista tarkempaa kirjaa ja sen sellaista. 

Ja tieeetenkin just silloin mun tekee mieli ruveta ostelemaan vähän sitä sun tätä pientä kivaa :D Tässä menikin pidempi jakso ettei shoppailututtanut mikään laisinkaan ja ostin nyt oikeastaan vain sellaisia välttämättömyyksiä, kuin uudet farkut ja ripsivärin. Syytän lähestyvää joulunaikaa! Ja kotoilua (käyttääköhän kukaan enää tuota sanaa?) ja no varmaan just sitä, että oltiin päätetty pysytellä budjetissa, hah!

No onneksi mun budjetissa oli ihan pikkusen liikkumavaraa ja siksi päädyinkin ihan vähän selailemaan nettikauppoja, koska etsinnässä olisi uusi pyjama. Muina vuodenaikoina en edes missään oloasuissa juuri kotona hengaile, mutta se toki liittyy vahvasti tähän loppusyksyyn ja joulunaikaan ja nyt ihan oikeesti oikeesti oli se tilanne, että (kiitos pudonneen painon) mulla on enää tasan yhden aika kulahtaneet flanellipyjamahousut jäljellä. 

Muistelin, että Lindexille on joka vuosi tullut tosi söpöjä ruutupyjamia (ruutu-kaikki on mun lemppareista lempparein joulun aikaan), mitkä missasin viime vuonna, kun jäin liian pitkäksi aikaa pohtimaan ostamista. Tänä vuonna sielä oli vielä tuota kaikista ihaninta valkopohjaista vihreäpunaruutuista kuosia!

Mun mielestä on jotenkin niin kotoisaa, että Skandinaavista Lindexiä voi tilata tänne Irlantiinkin <3 Olen ollut hirmuisen tyytyväinen Lindexin merinovaatteiden laatuun ja nyt ihastuin myös tuollaiseen perus alustoppiin. Samanmoisia olen katsellut Pierre Robertilta, mutta heidän tuotteitaan ei saa tänne tilattua. Mä tykkään käyttää neuleiden alla jotain aluspaitaa, mikä ei näy, mutta puuvilla jää niin kylmäksi. Irlannin kosteassa kylmyydessä merino ja muut villalaadut on niin loistavia lämmittäjiä.


Entäs sitten tuo Marks&Spencerin mekko?! Edellisessä postauksessa esitettiin toive pikkujoulu outfit-postauksesta ja rupesin heti pohtimaan, mitä siihen haluaisin liittää. Olin nähnyt kyseisen mekon  M&S:n henkarissa ihan ohimennen ja vaikka mulla ei ole mitään kemuja valitettavasti tänä vuonna mietin, että tuo olisi aivan upea mustien sukkisten ja sandaalien kanssa. Valitettavasti nettikaupan kuva ei ollut laisinkaan edukseen ja eilen sitten kävinkin M&S:llä ihan tuo postaus mielessä, että otan sovituskuvan teille nähtäväksi, jos joku vaikka innostuu tuosta mekosta.

Oh dear, niinhän siinä sitten kävi, että MÄ innostuin tuosta mekosta vielä enemmän. Laitoin instagram storiesiin tuon kuvan mekosta päälläni ja mä en varmaan ole ikinä saanut yhtä monta yhteydenottoa sitä kautta ja missä sama sanoma: osta se! Mieskin sanoi, että osta se! Mut hintalappu muo kyllä vielä kovasti jarruttelee... Toisaalta tuo mekko on mun mielestä tosi ajaton ja voisin kuvittela käyttäväni sitä vuosikymmeniä; yksinkertaisilla asusteilla hiukset auki sitä mun mielestä voi aivan hyvin käyttää tällainen 33-vuotias olematta vanhanaikaisen näköinen. Itseasiassa just täydelliset 70-luku disco-vibat. Mutta, jutellessani ystäväni kanssa mekosta instassa totesin, että saman mekon voi ihan hyvin ostaa vaiks 55-vuotias ja näyttää myös upealta. Mihin hän vastasi, että käy nyt sitten ostamassa se ettet kadu 55-vuotiaana! :D Ystävät <3 <3 <3 

Noi ruutupyjamat vei mut myös selailemaan ihan vain H&M:n sivuja, koska mietin, että pyjama-housuille yksistään tulee paljon enemmän käyttöä, kuin koko asulle. Valitettavasti H&M:n "flanelli"-pyjamahousut olivat 50% polyesteriä, että se niistä sitten. Muita söpöjä yökkäreitä sieltä kyllä sitten löytyikin kuten esimerkiksi tuo harmaa kokopuku ja kunnon porokuvioiset paita ja housut. Yritän tässä kovasti mietiskellä, että kuinka monta yöasua yksi henkilö tarvitsee, että voisin tarpeeseen tilata vaikka kaikki? Heh, ottakaa nämä nyt sit aivan huumorilla ;)

Ja H&M-homen joulujutut! Siis miksi sielä on aika kaikkia niin ihania pikkujuttuja ja erityisesti näitä tyynynpäällisiä?! Meille voisin ihan hyvin ottaa pari uutta joulutyynynpäällistä sohvalle, kun nuo vanhat alkaa oikeasti vetää jo viimeisiään.


And don't let me get started with plaid kid's clothes! Kääk, mä en siis tosiaan saa tarpeekseni ruutukuosista erityisesti lapsilla. Ja tähän sata sydäntä <3 Onneksi poikien ruutupaidat, mitkä ostin pari vuotta sitten extra-isoina, menee edelleen (vai meneekö? tämä täytyy tarkistaa asap), mutta Elsillä ei ole tähän joulunaikaan mitään ruudullista. Yritän kaikki tahdonvoimani ja itsekurini voimin pitää näppini irti näistä Nextin ihanuuksista, vaikka tämä harmaa ruutumekko livenä oli aivan äly-ihana. Onneksi se näyttäisi olevan jo sold out Elsin koossa. Netissä siis. Nextin liikehän löytyy kyllä tuosta viereisestä kaupungista...

No mut siinä ne mun himot nyt sit taisikin olla :D Yritän nyt tosiaan pitää kukkaron nyörit tiukalla, mutta nuo Lindexin pyjamat ja alustopin kyllä äsken ihan oikeasti tilasin hyvällä omallatunnolla, koska ne tulee kunnon tarpeeseen. Muita juttuja taidan jäädä haikailemaan vain tietokoneen näytöltä :) Mistä hömppäostoksista te haaveilette tällä hetkellä? Onko tarkoitus odotella Black friday-aleihin tai kenties tuhlata veronpalautukset johonkin ihanaan? Ja tietysti kehoitan kaikki olemaan säästelijäitä ja ostamaan vain tarpeeseen, mutta saahan sitä haaveilla ;) Mukavaa tiistaita tyypit!


Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!