Tämän vuoden joulumainokset ja melkein joulumusiikki.

23.11.2017
Muistatteko, kun viime vuonna tein postauksen kaikista ihanimmista joulumainoksista, mitä pyörii täällä meidän telkkarissa? Tuohon postaukseen pääset tästä.

Joulumainoksista on tosiaan täällä tullut miltei kilpailu eri firmojen välillä. Tänä vuonna mainokset eivät mielestäni ole yhtä onnistuneita, kuin viime vuosina, mutta muutama ihana suosikki taas löytyy.

John Lewis ei petä tänäkään vuonna <3Rakastan muutenkin tuota alkuperäisesti The Beatlesin Golden slumbers-biisiä, minkä on tähän mainokseen esittänyt minulle aikaisemmin tuntematon bändi the Elbow. 

Mä en kestä kuinka söpö ja taitava näyttelijä tuo pieni poika on :)

Toinen aivan ihana on Marks&Spencerin Paddington bear-mainos:
Paddington on niin liikkis! 
Meillä on tarkoitus mennä katsomaan se uusi Paddington-leffa tässä ihan pian lasten kanssa,
ollaan isoja Paddington faneja eli tämä mainos uppoaa täysin.

Näiden jälkeen vähän mietinkin, että siinäkö ne nyt ne tämän vuoden kivat mainokset oli? Ja näin melkein onkin, mutta sitten täällä alkoi pyöriä Vodafone-puhelinoperaattorin mainokset:

Äh, tästä on vielä jatko-osiakin, mutta ne ei ollut vielä youtubessa näkyvillä, mutta nämä on tosiaan tehty tosi fiksusti vähän Love actually-henkeen ja ei ihan heti tajua, että kyseessä on operaattorimainos. 

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, mulla ei vielä ole ihan kunnon tiptapmeiniki päällä täällä vaan soittolistalta löytyy juurikin näiden aikaisempien vuosien joulumainosten musiikkeja.

Niistä pitää nostaa tähän tuo ihana One day we'll fly away (the Vaults), mikä oli nimenomaan John Lewisin mainoksessa. Tuon soittolistan biiseistä tulee sellainen lämmin ja esijouluinen olo - ehkä se sama, mitä nuo parhaat mainokset saivat sisimmässä aikaan - mun mielestä nämä on ihan älyttömän ihana traditio mainonta-bisneksessä!Vähän tässä pohdin josko jo tulevana viikonloppuna virittelisi ikkunalle paperitähden ja keittiöön jouluvaloja. Kuusi sentään saa vielä odotella pari viikkoa. Voipi olla, että käytetään hyväksi black fridayta ja ostetaan loput lasten lahjat nyt perjantaina, vaikka muuten tuollainen kulutushysteria puistattaakin. 

Jep, mutta nyt täytyy lähteä lenkittämään koiraa ja sit vuorossa onkin viikkosiivoukset. Toivotan teille mukavaa torstaita!

Edit. kommenteissa Laura Elämänmakuja-blogista vinkkasi niin ihanasta heathrow-mainoksesta, mitä mäkään en ollut nähnyt, että täytyy vielä se linkittää tähän. Mulla tuli ainakin kyyneleet silmiin ihan lopussa <3


2 kommenttia on "Tämän vuoden joulumainokset ja melkein joulumusiikki."
  1. Oih, toi M&S mainos on ihana, me ollaan kanssa huomenna menossa katsomaan Paddingtonia, se on niin ihana :) Mä tykkäsin kanssa Heathrown joulumainoksesta mutta olenkin ihan sucker mitä tulee lentokenttien arrival auloihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh Heathrow-mainosta en ole nähnytkään! Pitääkin etsiä se heti käsiin! Me käytiin katsomassa Paddington ykkönen just tällai marraskuun lopulla poikien kanssa silloin pari vuotta sitten aj oli heille hippasen pelottava, mutta toissaalta ovat nyt sen verran vanhempia, että on varmaan ihan ok. mitä olen nähnyt trailereita, vaikuttaa just loistavalta <3

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!