Sydämeeni joulun teen.

9.12.2017
Kulunut vuosi on ollut ihan hurjia tunteiden ääripäitä täynnä; kulunut viikko on ollut niin monin tavoin raskas, mutta myös parantava ja rauhoittava - kaikessa hektisyydessään tietysti myös äärimmäisen surullinen. Haluaisin kirjoittaa kaikesta kokemastani ja tapahtuneesta, mutta samalla tiedän nyt ei ole sen aika. (eikä ehkä koskaan, mutta toisaalta irlantilaiset hautajaiset ovat kaikkineen päivineen ihan uskomattomat kemut, että tavallaan haluaisin niistä teille kertoa jo ihan sen erilaisuuden vuoksi)
Juuri nyt minun täytyy vetäistä itseni takaisin tähän hetkeen ja joulun aikaan. Nämä kolme pientä ihmistä ovat olleet täysiä kultamuruja koko viikon. Kaikki on ollut niin luonnollista enkeli grandadista lähtien ja pienen Jamesin kysymys papille "are you Jesus?" ja tietysti kaiken lisäksi he ovat jokapäivä heränneet innoissaan avamaan adventtikalenterin luukuja ja laskeneet tohkeissaan öitä jouluun.

Ajelimme lasten kanssa torstaina kotiin Liamin jäädessä vielä auttelemaan äitiään pariksi päiväksi ja päätin, että teen kaikkeni nostattaakseni joulumielen meille kaikille ja tietenkin se paras tapa oli laittaa joululaulut soimaan vinyyliltä ja kaivaa kuusi ja koristeet säilöstään.
Samat tutut, rakkaat koristeet saivat hymyn huulille ja sydämen läikähtämään, että kyllä tämä tästä. Mikään ei kyllä varmaan ole ihanampaa, kuin joulukuusi valaisemassa olohuonetta :)Tänään lapset oli kutsuttu naapurin synttäreille paikalliseen sisäleikkipuistoon ja paikalle saapui myös Joulupukki! Voi mikä ihana yllätys ja meidän James ei olisi millään malttanut lopettaa joulupukin halimista :)) 

Olen vähän suunnitellut tähän vielä sopiviin väleihin ohjelmaksi luisteluradalla käyntiä, Paddington 2-leffaa, opettajien joulumuistamisiksi joulukoristeiden tekemistä soodataikinasta ja myös Corkin joulutorilla olisi ihana ehtiä käymään. Ja sit tietysti tätä perus joulukynttilöiden polttamista, joululauluja ja lahjatkin toki täytyisi pikkuhiljaa paketoida. Voihan se olla, että juuri tästä tulee kaikkien aikojen jouluisin joulu <3Joko te olette aloittaneet joulutohinat?
4 kommenttia on "Sydämeeni joulun teen."
 1. Nopea kommentti vain, että olisi todella mielenkiintoista lukea irlantilaisista hautajaiskäytännöistä, jos vaan jossain vaiheessa jaksat aiheesta kirjoittaa. Omat mielikuvani perustuvat Hollywood-elokuviin ja olisi hauskaa kuulla, pitääkö ne yhtään paikkansa. Ovatko irlantilaiset hautajaiset iloisemmat kuin suomalaiset häät?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan kirjoitan aiheesta postausta, kun saan vähän etäisyyttä itse tapahtumiin <3

   Poista
 2. Ihan sun näköisiä toiveita - omalle listalle pääsisi myös tuo kunnon laadukas talvihuivi! Lahjakortti Changeen olisi myös kyllä hyvä vinkki omalle miehelle. Taidanpa kirjoittaa itsekin vielä pukille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huivi on kyllä lämmittävyyden lisäksi kivan ryhdikäs lisä pukeutumiseen eli oikein hyvä idea. Mietin, et veisköhän mies mut Suomessa Changeen shoppailemaan 🙈

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!