Pieniä piristäviä jutttuja.

22.1.2018
Meillä oli Suomen lomalla just niin loistavat kirkkaat säät, että palatessamme tänne harmaus, märkyys ja kylmyys ovat tuntuneet jotenkin ihan kammottavilta. Jotenkin taas tämä talvi (sellainen Suomen marraskuun sää) on tuntunut ihan loputtomalta, mutta tänään saimmekin sitten kunnon kevään merkit! 

Irlanti on tästä juuri hassu paikka, että keskellä tammikuuta taikka joulukuutakin saattaa sattua tällainen aurinkoinen yli kymmenen lämpöasteen päivä. Niin ja heinä-elokuussa sitten voikin sataa kaatamalla ja olla +13 astetta. Periaatteessa ihan samanlainen lämpötila ja ilma voi olla ihan missä vuoden kuukaudessa tahansa.

Mutta tämä päivä, tämä ihana kirkas keväinen päivä, auttaa taas jaksamaan. Tätä on oikeasti kohta luvassa kunnolla, mutta kyllä tässä ehtii vielä kylmäkin olla ;)Tänään nautiskelin hyvin kulkeneesta treenistä, tyttötreffeistä Elsin kanssa ja söpöistä tulppaaneista sekä olohuoneessa että keittiössä. Jäi vain tuo olohuoneen pöydän siivoaminen eilen vähän vaiheeseen. Oikeasti pitimäni tehdä se nyt, mutta päätinkin olla tuhlaamatta tätä auringonpaistetta siivoamiseen ja ihan just lähden ulkoiluttamaan koiraa.Puikoillakin on selkeästi kaikenlaista hempeää kevääseen. Kumpa malttaisin taas jossain välissä istua neulomaan!Niin ja jalassa on upouudet lenksut! Tänään uskalsin ne jalassa mennä uloskin, kun ei kerta satanut kaatamalla. Nämä ei ole kyllä mitään koiranulkoilutus- taikka urheilukengät, vaan enemmän kävelykengiksi ostin arkikäyttöön. Mun edellisen city-lenkkarit on melkein 3 vuotta vanhat ja päkiänkohdalta kuluneet miltei puhki. Ostin siis muuten nämä Air Max Theat Helsingistä Nilssonilta, joku innostuu :)

Mites te muut; oletteko talvi-ihmisiä vai minun kanssani samaa maata?
4 kommenttia on "Pieniä piristäviä jutttuja."
 1. Minä tykkään neljästä vuodenajasta. Viime vuodet Helsingissä asuneena en ole kylläkään niistä ihan täysillä päässyt nauttimaan. En oikein tykkää monta kuukautta kestävästä pimeää ja märkää -kaudesta.

  Viimeisten parin viikon aikana on hetkittäin aurinko paistanut ja se on kyllä ollut ihanaa.

  Tulppaaneilla ja muilla kevätkukilla saa kyllä huijattua kevätmieltä vähän aikaisemmin tulemaan!

  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mäkin periaatteessa tykkään 4 vuodenajasta, mutta talvi vois loppua tähän tammikuun puoleenväliin 😁

   Ja joo tulppaanit saa ihanasti kyllä kotiin kevään tunnelmaa ❤️

   Poista
 2. Minä en ole talvi-ihminen tippaakaan, inhoan pakkasta ja kylmää. Tulppaanit on niin ihania <3 -MaaritL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa moneen kertaan miettinyt, meniköhän mussa geneettisesti jotain pieleen, kun en ole ikinä tykäänyt talvesta. Edes lapsena. Jospa sit viimeitään eläkeläisenä saisi järjestettyä elämän niin, että asuu osan vuodesta etelässä ☺️

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!