Kevät-paita.

1.2.2018
Aina Suomessa lomaillessa tykkään katsastaa vaatekauppojen valikoiman, koska sieltä toki löytyy monta sellaista liikettä, mitä täältä ei löydy. Tai no täältä Killarneysta nyt ei juuri mitään ylipäätänsä löydy, mutta Irlannista. Tietenkin yhä useammalla ruotsalaismerkillä on nettikauppa, mikä toimittaa tännekkin, mutta ei se ole sama asia :)

Olen aika maltillisesti shoppaillut itselleni viime aikoina, mutta tykkään kyllä kierrellä kaupoissa fiilistelemässä ja katselemassa. Nyt tammikuussa useampaan ketjukauppaan kävellessä tuli sellainen olo, kun olisi Marimekon liikkeeseen kävellyt. Raitaa tuntui löytävän vaakana ja pystynä tosi herkullisissa väreissä vaikka kuinka! Juttelikin asiasta ystäväni kanssa, kuka on Bikbokissa myymäläpäällikkönä ja hänkin varmisti, että tasaraita valkoisella taustalla on tämän kevään juttu. 

Kävin yksi päivä sovittelemassa farkkuja Gina Tricotissa, mutta vaikka mikä olisi, heidän housuista ei löydy mun kropalle yhtäkään hyvää mallia! Kaikki joko liian matalia taikka liian korkeita, mikä on sääli, kun hyvännäköisiä pesuja ja kulutuksia olisi kuitenkin löytynyt.

Nappasin sovariin myös silmiini osuneen raitapaidan.


Tykkäsin paidasta heti ihan hurjasti, mutta oltiin vasta ekoja päiviä Suomessa ja listallani oli ostaa vain farkut ja lenkkarit ja niinpä jätin raitapaidan vielä suosiolla kauppaan.


Kävipä sitten niin, että löysin nuo kauan etsimäni farkut (ostin viime kesänä tismalleen samat kokoa isompana, mutta sen koommin ovat olleet kaikkialta loppu) H&M:n alerekistä 12 eurolla ja näin farkkubudjetista jäi sopiva summa käytettäväksi.

Oishan sen voinut säästääkkin... Mutta, koska vielä loppuviikostakaan en ollut saanut tätä paitista mielestäni, kävin sen hyvillä mielin ostamassa :)


Uskon, että tälle paidalle tulee keväällä ja kesällä ja jatkossa paljon käyttöä. Ainut vaan, että vaiks täällä toitotetaan helmikuun ensimmäisen olevan kevään ensimmäinen päivä, sääukkeli on ei nyt ole saanut sitä viestiä olleskaan. Niiiin kylmää ja saaren pohjois-osiin on luvattu luntakin. Ja kun en omaa mitään talvigeeniä, olen ollut lievästi sanoen aika huonolla tuulella. Ja palellut.

Olin näissä tamineissa lähdössä eilen ulos ovesta ja pitikin pyörtää pääni ja kipaista yläkertaan vetämään villaneuletta päälle. 


Kiva vähän tulla höpöttelemään tänne tällaista vaatehömppää, koska todellisuudessa sukellan jossain ihme ruuhkavuosikatastrofissa. En vain tajua miten saan itsestäni revittyä kaikkeen aikaa!  Olen kyllä suosiolla hölläillyt kodinhoitohommissa (pyykin viikkaukset ja sen sellaiset) - sunnuntaina sit taas ehtii paremmin viikkosiivota - mutta kaiken tämän kukkuraksi tuo vegaaniruokavalio tuntuu hiukan haastavalta. Ehkäpä tämä tästä, kunhan kaikki taas rutinoituu.

Viikkoon mahtuu kyllä jo tähän mennessä kaikkea mahdollista surullisista uutisista, äärimmäisen yllättäviin uutisiin ja sitten taas oivaltamiseen kamera kädessä (toim. huom. ei nämä itselaukaisijalla otetut kuvat).  Kohta täytyy lähteä Jamesin vanhempainiltaan /opettajatapaamiseen mikä lie ja sit siitä viemään Fionnia Taekwondoon, minkä ajaksi mennään yhden kaverin (kenen lapset samassa harrastuksessa) kahville. Hänen maailman paras ehdotuksensa, miksi ei olla tätä aikaisemmin tajuttu tehdä?!

Viikonloppuna suunnataan koko perheellä käymään Corkkiin, mitä odotan ihan älyttömästi! Toivottavasti teillä on hyvä viikko eneillään ja tsemppiä kaikille muille ruuhkavuosimutseille!
5 kommenttia on "Kevät-paita."
 1. Paita sopii hirmuisen hyvin sulle ja on mainio combo noiden farkkujen kanssa :). Onpa siellä jo kalenterin mukaan aikaisin kevään ensimmäinen päivä <3 Täällä vasta talvi kunnolla alkamaisillaan. Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä henk. koht. sitä mieltä, että kevät alkaa vasta 1.3 :D Mutta maassa maan tavalla, sopii tämäkin mulle :)

   Poista
 2. Ihanan pirteä paita! Olen kanssa vaan ihaillut toistaiseksi oman vaatekaappini keveämpi kevätpaitoja, mutta en ole uskaltautunut laittamaan niitä vielä päälle kun sekä ulkona että sisällä on kylmä! Tahtoo kevään tänne asap! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käyn aina välillä silittelemässä noita keveämpiä vaatteita - varsinkaan mustia paksuja takkeja ja kenkiä en jaksaisi enää olleskaan! On kyllä ollut tavattoman kylmät säät täällä ja sielä teillä. Meinaispas se oikein lämmintä kesää :D

   Poista
 3. Ihana paita :) Täällä keskiruotsissakin on kylmä, ovat luvanneet ensi viikoksi parikymmentä pakkasastetta..

  VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!