Olohuoneen uusi kirjahylly.

10.2.2018
Hyvää lauantai-iltaa! Kuinkas teidän viikonloput sujuu?

Meillä piti tänään olla koko päivän yhteinen vapaapäivä ja vaiks mitä suunnitelmia, mutta Liamin yksi työntekijä joutuikin jäämään saikulle, eli hänen ei auttanut kuin illasta mennä töihin. Eilen oltiin ihan ministi harmissaan asiasta, mutta onneksi ehdittiin tänään kaikista tärkeimmät asiat hoidella heti aamupäivästä. Käytiin polkupyöräliikkeessä koklailemassa Fionnille uutta polkupyörää, minkä hän saa synttärilahjaksi meiltä (F:n pyörä siirtyy pikkuveljelle, kenen pyörä siskolle) ja sit tärkein eli viiihdoin saatiin kiinnitettyä viime viikonloppuna ostettu olohuoneen hylly!


Nimittäin tässä kävi niin, että taannoin luin Linda Juholan blogista tämän Kotiunelmia-postauksen. Aikalailla tykkäilin itsekkin noista hänen laittamistaan kuvista ja sitten luin kohdan ruotsalaisten buumista tällähetkellä asentaa kiinteitä kirjahyllyjä ja ahaa - sain oikean älynväläyksen! Olen aina kammonnut kirjahyllyjä, mutta nyt yht'äkkiä tajusin, että just sellainen meidän olkkariin tarvittaisiin ratkomaan mun sisustusongelmat!

Nimittäin meidän olohuone on jotenkin mun silmään näyttänyt jo pitkään jotenkin valjulta? Valkoiset seinät, valkoiset hötöverhot - molemmat elementtejä, mistä tykkään, mutta viimeaikoina ne on tuntuneen hautajaistoimistomaisilta. Siniharmaa sohva on särkenyt silmiä ja ostin jo valkoiset kankaat sen uudelleen päällystämiseksi, vaikka sinänsä tykkään sohvan väristä.

Mutta uusi hylly, kyllä teki just sen mitä kaipasinkin! Toi just sopivaa sisustuksellista kontrastia, jes.


Älkääs välittäkö verhojen runtuista. Mun täytyisi ottaa ne alas ja ommella kaapelille kunnon kuja ja lyhentää verhot samalla, mutta mun ompelukone on vieläkin rikki. Meinaan pyytää anopin konetta lainaksi, kun tulee viikon päästä meille kylään. Mulla oli vain niin kiire päästä tekemään tämä postaus, että en malttanut odotella täydellistä viimesilausta ;)


Heh, eihän meillä lopulta ollut ihan hirveästi kirjoja tuonne laitettavaksi (mun rakkaimmat kirjat on mun sängyn vieressä) ja keräilinkin muita muistojuttuja myöskin koristeeksi. Tämän hyllyjen järjestys varmasti vielä elää tässä, kunhan totun uuteen huonekaluun.

Mut haittaaks se, että talouden kirjoista n. 50% on Harry Pottereita :D :D :D


Kirjaston kirjat majailevat vielä ikkunalaudalla ja lehtiä sitten onkin kasoissa vähän sielä ja täällä.


Kaikista tärkeimmät jutut, mitkä kaivoin kirjahyllyyn esille, on mun äidin meille tekemät valokuvakirjat. Itsehän en tähän päivään mennessä ole saanut lukuista itse ottamista kuvista yhtäkään kirjaa aikaiseksi. Kiitos vielä äiti, että teet näitä meille! 

Lapset hyökkäsivät heti selailemaan näitä ja löysivät omia vauvakuviaan ja muistoja viime vuosilta, Suomen lomilta.


Elsi 1v. juhlat - vähän on beibi kasvanut <3 (ja äiti laihtunut!)

Tuo hylly on tosiaan tanskalaisesta Søstrene Grene-kaupasta ja ihan samanlainen meillä on Elsin huoneessa. Stringistähän tämä on mukailtu, mutta tykkään näistä, kun niitä pinnoja ei ole sivuilla niin hitsisti. Mikään massiivinen hyllykköhän tuohon ei olisi mahtunut taikka sopinut. Tämän ilmavuus on just sopiva.

Kyllä olen taas astetta tyytyväisempi tähän kotiin. Täällä on tapahtunut tosi kivoja juttuja nyt sisustuksellisesti :)

Huomenna meille tuleekin sitten vieraita ja aamusta täytyy suorittaa kunnon siivoukset. vieraat on aina niin hyvä syy saada koko koti kiiltämään :D Pitäisi useammin kutsua tyyppejä meille :)

Mut nyt mun täytyy laittaa iltaruoka lautasille ja kutsua lapset syömään. Kuullaan taas pian!2 kommenttia on "Olohuoneen uusi kirjahylly."
  1. Toi on kyllä ihan super kiva! Ja niinkuin sanoit, tuo kivasti pientä "ekstraa" olohuoneeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mun piti sitä vielä eilen iltahämärissä mennä ovensuuhun ihastelemaan. Eikä kustantanutkaan kuin 45e!

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!