A day to remember.

2.3.2018
Tulihan sitä lunta sitten vihdoinkin myös tänne Irlannin Luoteis-kolkkaan. Ja vaikka en lumesta juuri välitä ja varsinkaan nyt, kun mieli on jo keväässä, en voi kieltää eikö omien ja naapurien lasten innostus vähän tarttunut minuunkin :) Tänne annettiin punainen säävaroitus ja ulkonaliikkumiskielto eilen Emma-myrskyn takia ja vaikka tavallaan tuo tuntui naurettavalta, katsoessamme BBC:n uutisia eilen illalla, olimme oikeastaan aika hyvillämme Irlannin taktiikasta pysäyttää koko maa. Brittein puolella on ollut ihmisiä autoteillä lumimoteissa + 12h jumissa ihan vain matkallaan töistä kotiin. 

Hätävarjelun liioittelua kenties monen mielestä, mutta better safe that sorry. En kyllä kesärenkailla lähtisi sotkemaan tuonne sohjoon, vaikka meillä onkin tuollainen maasturimainen auto ja hyvät renkaat.

Lapsien koulut on suljettu ja Liamillekkin osui vapaapäivä ja vaiks eilen meinattiin tulla jo seinähulluksi, tänään tyypit just ja just malttoivat tulla syömään lounaan ja ryntäsivät uudestaan ulos. Näin paljon meidän estaten lapsia olen nähnyt viimeksi kesällä!

Jätin kaikki meidän rukkaset ja talvikengät Suomeen tammikuussa, kun en todellakaan voinut kuvitella tarvitsevamme niitä täällä! Onneksi villavaatetta meillä on aina, Ruskovillaa ihoa vasten, collegea toinen kerros ja kuorihousut ja toppatakit, villasukat ja kumpparit. Puuvilla-sormikkaat nyt kastuivat nanosekunnissa, mutta toisaalta kuivasivatkin patterilla hetkessä.
Sori en osannut valita muutamaa kuvaa, että tuli tällainen kuvaoksennus :D Koko ajan hiitelee lisää lunta, mutta pikkuhiljaa lämpötila nousee ja sitten koittaa se, mitä kauhistelen valmiiksi: loskapxxxa. 

Mikäs tässä toisaalta lämpöisessä sisällä istuessa, kun on tietokoneella paljon hommia ja sen sellaista. Kylmemmät paikat meillä oli, kun lämmitysöljy loppui keskiviikko illasta, uutta oli tilattu torstaiksi ja sen tultua boileri meni jumiin. Ennen kuin korjaaja saapui paikalle sisälämpötila oli rapsakka +13 astetta, heh. Istui sohvalla kuumavesipullo sylissä kaikki mahdolliset vaatteet päällä.Tämä näkymä ei varmasti meiltä unohdu ja lapset tulevat muistamaan tämän päivän aina. Saivatpahan nyt kokea lumisen päivän, kun Suomen lomalla ei satanut hiutalettakaan :)

Hei mutta maaliskuu, nyt voisi kevät tulla!
1 kommentti on "A day to remember."
  1. Hienoja nämä talviset kuvat sieltä, kun tietää kuinka vähän lunta siellä yleensä on.
    Täällä Etelä-Suomessa eletään vielä ihan talvitunnelmissa.
    Pari päivää ollut nyt suojaa joten loskaa on. (Siinä määrin kuin pohjoisessa yleensä.)
    Luvassa taas pakkasta joten täytyy ehtiä vielä luistelemaan pienimmän kanssa, ennen kevään tuloa. :)

    VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!