Kaikkea reilun viikon varrelta.

11.3.2018
En edes taas tiedä mistä aloittaa! Mihin me edes jäätiin? Siihen kun lumi tuli ja lumi suli? No juu se on historiaa, mutta samalla tässä on syntynyt jotain ihan uutta. 

Vähän kuin puskista mä lähdin perustamaan mun valokuvausbisnestä. Tuli muutamia kiinnostuneita pyyntöjä ja mietin, että nyt olisi hyvä olla vähän jotain referenssiä ja tein valokuvausjutuilleni oman instagramin. Sitten yht'äkkiä se ei ollutkaan tarpeeksi ja niinpä laitoin pystyyn myös facebook-sivut.


Näitä juttuja olin ajatellut miettiä sitten joskus loppukeväästä tai ehkä vasta kesällä. Sitten kuin mulla on tarpeeksi itseluottamusta, että voisin edes kuvitellakaan kutsuvani itseäni valokuvaajaksi. Toisin kävi ja esim. perjantaina kysyessäni asiakkaalta, että minkäsmoisia kuvia hän heidän kauneushoitolastaan haluaisi, vastaus oli You just do want you think looks the best, you're the professional.

Päänsisällä huusin IIIK!, mutta eihän siinä auttanut kuin olla professional, kun sille tielle on lähdetty. Juttelin valokuvaajaystänäni Laurencen kanssa puhelimessa pitkät pätkät ja hän sanoi tämän epävarmuuden kuuluvan asiaan. Sellainen ammattitauti. Mietin, että kai tämä sitten on kuin äidiksi tulo, että siihen vain sitten pikkuhiljaa kasvaa.No huomenna aamupäivästä on seuraava koitos, kun mulle tulee tänne yksi pieni vauveli kuvattavaksi. Sitä varten sitten laitettiin Liamin kanssa hihat heilumaan loppuviikosta ja hän nikkaroi mulle taustahommeleita laminaatista ja sellaisen kehikon vauvakuvauksia varten (kankaiden pingottamista varten) vesiputkistoputkesta  :)

Tilasin näissäkin kuvissa näkyvän H&M:n pellavaverhon (koska rakastan pellavan tekstuuria kuvissa ja muutenkin) ja metsästin muitakin tykötarpeita. Nyt on ensimmäinen etappi valmis.

Istutin Elsin kotistudioon, jotta sain kokeilla sopivassa valossa kameran asetuksia ja hän stailasi itsenä <3 #Elsiscloset hommeleita ei olekkaan ollut aikoihin! Tämän Ralph Laurenin mekkosen ostin TK Maxx-outletkaupan poistorekista hintaan 9€. Alkuperäinen hinta oli ollut 129e, että aika löytö!Tiistaina menen vangitsemaan ruudulle erästä vastasyntynyttä ja siitä parin viikon päästä menenkin Dubliniin ihan newborn-kuvauskurssille päiväksi! Ihan supermielenkiintoista ja kivaa. 


Ja blogi. No blogi on jäänyt nyt ihan kaiken jalkoihin kyllä valitettavasti. Ei sillä taasen etteikö olisi halua kirjoitella, mutta on ollut vähän takki tyhjänä ja samalla aikaa ei ole ollut yhtään ylimääräiseen, koska kaikessa pikkustressissä ja jännityksessä olen mielummin priorisoinut liikunnan ja unet. Täällä silti ollaan ja ilmestyn varmasti paikallejoskus tiistaina jälkeen sitten täyspainoisemmin :)

Heippa vaan!

9 kommenttia on "Kaikkea reilun viikon varrelta."
 1. Hieno homma! Kyllä sinä osaat. Usko vaan itseesi. Toivottavasti nähdään pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No llis kyllä meidän näkeminen ihan overdue. Kova ikävä jo sinua ❤️ Ja lapsilla kans!

   Poista
 2. Huippua! Niin sitä vaan asiat rullaa upeasti eteen päin ja varmasti selviät hienosti kaikesta. Uskot vaan itseesi, niin kaikki hoituu.

  Pitkään aikaan en ole ehtinyt kommentoimaan, mutta kaikki ihanat postaukset on luettu, podcastit kuunneltu jne. Kiva, että olet siellä blogin toisella puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä työnsarkaa riittää. Tänään istui tuntitolkulla edittiohjelmien kimpussa ja opin kyllä tosi paljon uutta. Esim. sen miksi valokuvaajat velottavat vauvakuvauksista niin paljon - editoimiseen menee pieni ikuisuus!

   Ja kiitos tästä viimeisestä! Mulla on vähän ollut fiilis blogin kanssa muuteskin hukassa, kun kommenttiboksi on ollut tyhjillään ja mietityttänyt tykkääköhän kukaan enää näistä mun kirjoituksista?

   Kiitos siis sinulle kannustuksesta ❤️

   Poista
 3. Käyn kurkkimassa täällä, milloin ehdit kirjoittaa seuraavan postauksen. :)

  VastaaPoista
 4. Hei hei, mitä kuuluu..? :)

  VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!